Una manifestació de la PAH molletana en la qual s’estava lluitant perquè la família de la Mireia, una veïna de Mollet, no es quedés sense casa. Foto: PAH de Mollet

L’habitatge és un dels grans temes de debat a la ciutat. En aquesta línia, Mollet en Comú ha demanat el govern local que creï una “unitat antidesnonaments” i que els pressupostos municipals del 2021 serveixin “de veritable escut social”.

Els comuns han proposat que es formi aquesta unitat antidesnonaments perquè la lluita per l’habitatge no quedi només en mans del moviment associatiu. L’objectiu d’aquesta àrea de treball seria combatre “aquest drama social”, encarregar-se de crear un fons de garantia econòmica per evitar els talls de subministraments a les famílies més vulnerables, incrementar les partides del Banc d’Aliments per abastir les persones que ho necessitin i donar suport als afectats.

La portaveu del grup, Marina Escribano, ha deixat clar que els nous pressupostos “han de ser excepcionals perquè fan front a una situació excepcional”. “Tal com vam fer al confinament, entenem que el paper de l’oposició ha de ser d’exigència, però també d’unitat i col·laboració”, ha conclòs.