guanyadors de la Millor Croqueta del Vallès

Els guanyadors de la Millor Croqueta del Vallès. Foto: Aj. Santa Perpètua

Santa Perpètua viu, des del 20 d’octubre, la primera edició de la Moguda Gastronòmica, un festival culinari que posa en valor la restauració i la cuina locals. Aquesta nova proposta, organitzada per l’Ajuntament, arribarà a la seva fi aquest diumenge, 5 de novembre, després de més de dues setmanes d’activitat.

De moment, l’estrena de la Moguda Gastronòmica ha estat tot un èxit. La participació d’una vintena de restauradors perpetuencs i la bona acollida entre el públic ho demostren. Ara, a més, encara queda la recta final d’aquesta primera edició.

Les reines de les croquetes

Un dels plats forts de la Moguda Gastronòmica fins ara ha estat el concurs a la Millor Croqueta del Vallès. La Rostisseria Cresta de Montornès del Vallès i el Restaurant Kaliu de Mollet del Vallès van ser els guanyadors de la primera entrega del certamen, que es va celebrar el cap de setmana passat. Cresta va vèncer en la categoria tradicional i Kaliu, en la creativa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram