El moment de la signatura del conveni. Foto: Silvia Ferran / Ajuntament

L’Ajuntament de Parets i la multinacional Media Markt, que té un dels seus centres de venda situat al carrer la Volta, han signat finalment aquesta setmana el conveni que tenien pendent des de fa mesos amb l’objectiu d’afavorir la creació d’ocupació a Parets.

La col·laboració consisteix a cobrir els llocs de feina disponibles d’aquesta empresa líder en aparells tecnològics a través del Servei Local d’Ocupació. L’acord és “una aposta de l’equip de govern per a la reactivació econòmica i foment de l’ocupació i per buscar nous mecanismes per millorar l’ocupabilitat al municipi”, segons fonts oficials. És per això que l’alcalde Jordi Seguer ha manifestat la seva satisfacció per la signatura del conveni. “El foment de polítiques de desenvolupament econòmic i la creació de sinergies entre l’administració local i el teixit industrial són uns dels eixos prioritaris del govern, i més en la situació econòmica actual”, ha expressat.

D’altra banda, el representant de Media Markt, Roberto Gutiérrez, s’ha mostrat molt satisfet de poder ajudar en la creació d’ocupació “en aquests moments tan complicats”.