L’espectacle de la companyia Rhum&Cia. Foto: Aj. de Martorelles

Els sis dies (tot i que la pluja va obligar a postposar els actes d’un d’ells) més esperats de l’any ja han passat. Diumenge passat es va posar el punt final a la Festa Major de Martorelles més atípica de la història de la vila, tot i que la cloenda, com no podia ser de cap altra manera, va ser amb el Castell de Focs.

El Resistència Tour de Pep Callau, el pregó de Manuela Moreno, directora de l’escola Simeó Rabasa, i l’acte d’inauguració del mural de Carrencà, tres de les propostes del dimecres festiu, van haver de reprogramar-se a l’endemà pels aiguats que van caure al poble i a la resta de la comarca.

Des de dijous va recuperar-se el ritme previst, amb propostes com la mostra de dansa i acrobàcies de l’Escola de dansa Pas a Pas, espectacles de les companyies Zum zum Teatre i Rhum&Cia, la projecció del vídeo del Ball de Gitanes de Martorelles, concerts de l’Orquestra Selvatana i els actes institucionals de la Diada l’endemà.

En els dos darrers dies, els del cap de setmana, es van celebrar activitats com el concurs d’habilitats de bàsquet i la música va tenir un enorme protagonisme, amb els concerts de Flow, campió d’Espanya de beatbox l’any 2017, i dels Pets, el grup liderat per Lluís Gavaldà.

PREMI PER A ‘XUP XUP’
Un altre dels actes de l’últim dia festiu va ser l’entrega del premi de narrativa Montserrat Roig, que va ser per a l’obra Xup xup, de Marina Martori. En aquesta 22a edició del certamen, el jurat va haver de decidir entre un total de 40 propostes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram