Els autors van pintar la façana dels regidors. Foto: Twitter (@_alexvaliente)

“Carcellers”. Aquesta paraula es van trobar la setmana passada els regidors Ángel Guillén (Ciutadans) i Alex Valiente (PSC) a l’exterior dels seus respectius domicilis. Primer va ser Guillén, que ho va denunciar a través de les xarxes socials divendres.

“Aquest matí quan portava els meus fills a l’escola m’he trobat aquesta amenaça al garatge”, explicava l’edil de la formació taronja. La pintada deia “Cs = Carcellers”, amb una estelada al costat. “L’assenyalament ja ha començat cap a la meva persona”, lamentava, i afirmava que “el més trist és haver d’explicar als teus fills que t’amenacen per les teves idees. No em callaran”.

D’altra banda, Valiente es va trobar la pintada diumenge a la façana del seu habitatge i apuntava directament cap a la Generalitat com a responsable de l’acció. “Bona matinada, Meritxell Budó, comenta-li tu que tens més a prop el president Torra que estigui tranquil, que li han fet cas aquells als quals els va dir que empenyessin i avui han empès fins a casa meva!”, va publicar el regidor socialista fent ús de la ironia.