Les dades de PGD-OJD de 2019 certifiquen la bona salut de la xarxa de periòdics de proximitat Línia. De les 19 edicions destaca la difusió mitjana del setmanari Línia Vallès, que celebra els 20 anys d’existència amb una de les difusions més altes de la comarca del Vallès Oriental: 10.467 exemplars que es distribueixen tots els divendres.

La certificació de PGD també destaca la forta implantació de Línia als districtes de Barcelona, amb els dos quinzenals històrics Línia Sants (amb un acumulat de 12.200 exemplars mensuals) i Línia Les Corts (amb 5.899 exemplars per edició). Per la seva part, Línia Eixample, amb 5.008 exemplars certificats, és el primer setmanari en la història del districte central de Barcelona. En sis dels deu districtes de la capital, Línia ja és l’única capçalera de proximitat.

Fora de la ciutat de Barcelona també destaquen les xifres de les dues edicions de Línia Nord. Al Barcelonès Nord, i amb 9.058 exemplars de tiratge mitjà, el setmanari és l’única publicació auditada a Badalona, Sant Adrià, Montgat i Tiana. Per la seva banda, l’edició del Montserratí certifica 9.104 exemplars quinzenals.

63 EXPOSITORS
Amb l’objectiu d’incrementar la visibilitat de les publicacions Línia, el Grup Comunicació 21 està en plena fase d’implementació d’un ambiciós pla d’expositors distribuïts en mercats, centres cívics, biblioteques, gimnasos, estacions de tren i alguns supermercats. Actualment ja hi ha ubicats 63 expositors i el pla de negoci contempla arribar als 200 a finals d’any.

Davant la crisi sanitària, els expositors permeten una distribució neta, ordenada i adaptada a les circumstàncies. En aquests moments, Línia ja és l’empresa editora de publicacions gratuïtes amb més expositors de Barcelona i l’àrea metropolitana.