El Parc de Bombers de Granollers en una imatge d’arxiu. Foto: Twitter (@bomberscat)

Una segona empresa ha renunciat a acabar les obres d’ampliació del Parc de Bombers de Granollers. Així ho ha avançat El 9 Nou aquesta setmana.

L’empresa a qui la Generalitat havia fet la cessió de la continuïtat de les obres, després de la renúncia de la primera companyia (Grup Soler, que va guanyar la licitació en primera instància), també ha rebutjat el projecte per manca de pressupost.

Els treballadors lamenten que les obres inacabades els ocasionen problemes diàriament, ja que han de conviure en un espai que no està en plenes condicions. Com explica El 9 Nou, amb les darreres pluges hi va haver goteres, ja que es va deixar a mitges la renovació de la teulada i les obertures s’han hagut de tapar de manera provisional.

Les obres, que haurien d’haver quedat acabades aquest octubre, porten aturades des de l’estiu. Fa temps que els treballadors del Parc reclamen una ampliació i una millora estructural de l’edifici, perquè l’aïllament tèrmic a la zona de dormitoris és deficient, els vestidors femenins són molt justos i la zona de guàrdia no té llum natural.

Línia Vallès ha intentat obtenir informació sobre què passarà a partir d’ara, però no ha aconseguit respostes ni per part d’Infraestructures ni d’Interior.