Concentració juvenil contra la sala de jocs. Foto: Assemblea Atzarola

Tot i l’oposició a la construcció d’una sala de jocs a l’antiga discoteca Teatre de Mollet, el projecte seguirà endavant. Així ho va afirmar la regidora del PSC, Mireia Dionisios, en el darrer ple municipal celebrat abans de Setmana Santa.

Segons va explicar Dionisios en una dura intervenció, l’empresa promotora del projecte compta amb els permisos de la Generalitat de Catalunya per poder establir-se a la capital baixvallesana. “L’Ajuntament no pot anar en contra la llei”, va afirmar la regidora. “El joc és legal a Espanya i un ajuntament no pot denegar llicències a gust dels regidors. Això és prevaricar”, va afegir.

Les paraules venien a compte d’una moció de Mollet en Comú en què el partit lila demanava aturar el projecte. Venien també després de diverses mobilitzacions contràries a l’obertura de la sala de jocs. L’última, convocada pel col·lectiu juvenil Atzarola va reunir unes 150 persones. La concentració va denunciar la manca d’oferta d’oci per al jovent a la ciutat vallesana mentre s’obren espais d’apostes.

Per la seva banda, des de la Plataforma en favor de la Sanitat Pública al Baix Vallès asseguren que el govern socialista, en el passat, va votar a favor de dues mocions per prohibir el joc a la ciutat. “Tot i aquest vot, no han fet res per evitar el projecte”, explica Antonio López de la plataforma.