El bus ‘hippie’ dels somnis. Foto: Aj. de Montmeló

El Carnestoltes no va ser la festa que omplia cada any els carrers i les places per culpa del coronavirus, de manera que entre tots plegats va ser necessari recórrer a la imaginació per poder celebrar-lo d’alguna manera.

A Montmeló, per exemple, la gent gran va voler posar-li un punt hippie i, per això, a mitjans de la setmana passada es va instal·lar un photocall en forma de bus hippie dels somnis a la plaça de la Vila. D’aquesta manera, tots els veïns que passessin per aquest punt cèntric del poble podien fer-se una foto i deixar escrit el seu somni, el desig que voldrien que es compleixi un cop es deixi enrere la delicada situació sanitària que vivim des de fa gairebé un any.

Igualment, els comerciants de la vila van sumar-se a la celebració d’aquest Carnestoltes hippie amb una campanya en la qual van regalar 10 vals de compra de 20 euros cadascun.

Aquesta manera alternativa i imaginativa de celebrar el Carnaval enguany va tenir rèplica en la resta de la comarca. L’Ajuntament de Granollers, per exemple, va oferir l’actuació de la Colla de Gitanes i l’Esbart Dansaire a través del seu canal de YouTube, mentre que la gran cita del Carnestoltes de Mollet, el judici, es va poder seguir en directe també al portal web municipal i a través de Vallès Visió. A Parets, per la seva banda, l’habitual rua de comparses va fer-se virtualment, gràcies a la feina que Can Rajoler va fer per poder organitzar-la.