Bargalló va visitar el centre el passat mes d’octubre. Foto: Ajuntament

La confusió que va expressar la setmana passada l’Ajuntament en relació amb una notificació de la Generalitat ja s’ha resolt. Segons el Departament d’Educació, es tracta d’un tràmit administratiu que no afecta el compromís que va adquirir el Govern sobre la transformació de l’escola Els Aigüerols en un institut escola.

Els fets es remunten a la setmana passada, quan l’Ajuntament va emetre un comunicat on transmetia la seva sorpresa per una notificació que va rebre per part de la Generalitat on es comunicava que havia caducat un acord que determinava la cessió dels terrenys del camp de futbol per a la construcció de l’institut escola Els Aigüerols.

Davant d’aquesta situació, des del consistori van apuntar que no els quedava clar si aquest fet podia suposar un pas enrere en el compromís de la Generalitat per fer realitat aquesta reivindicació històrica de la comunitat educativa del poble. Però res més lluny de la realitat, ja que des del Departament d’Educació han assegurat a Línia Vallès que es tracta d’un “tema administratiu que no té res a veure amb el compromís polític”. De fet, les mateixes fonts expliquen que, tal com va anunciar el conseller d’Ensenyament Josep Bargalló a l’octubre durant la seva visita al municipi, la transformació del centre Els Aigüerols segueix en marxa i així ho han comunicat al consistori per evitar possibles malentesos.