Enocast

Participants de l’Enocast durant la passejada. Foto: Aj. de Sant Fost

Sant Fost va organitzar el cap de setmana passat una nova edició de l’Enocast, una jornada que va barrejar gastronomia, història i patrimoni.

Els participants van passejar per diversos racons del municipi per descobrir els seus secrets. Tot plegat va arrencar amb una caminada pel bosquet fins a arribar a l’ermita de Sant Cebrià de Cabanyes, una joia de l’art romànic català, que va ser presentada per l’historiador local Xavier Pérez.

Tot seguit es va fer un tast de vins escumosos brut nature, del Celler Can Roda i de Can Matons, a càrrec del sommelier Dani Garcia. Aquesta activitat va venir acompanyada de les tapes elaborades per l’establiment Rostibó Rostisseria.

Des de l’Ajuntament agraeixen la col·laboració de la parròquia del municipi per deixar accedir al patrimoni local als participants de l’Enocast. El consistori diu que continuarà organitzant activitats d’aquesta classe.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram