El Raco

El Racó fa la millor coca de llardons de Catalunya. Foto: El Racó

La coca de llardons que fa el forn El Racó de Granollers és la millor de Catalunya, ja que ha guanyat el primer premi del concurs que cada any organitza l’agència gastronòmica Sr. i Sra. Cake i el Gremi de Forners. “Estem superfeliços”, detallen des de l’establiment. “Ens encoratja per continuar amb aquest ofici tan sacrificat i, a la vegada, tan agraït”, afegeixen.

En el certamen han participat fins a 250 forns i pastisseries d’arreu del país, que es podien inscriure en cinc categories: coca de brioix i fruita, de brioix i crema, de llardons, creativa i de xocolata. De fet, el Racó també s’havia presentat a la categoria de brioix i crema.

Des de l’establiment han aprofitat l’ocasió per agrair l’esforç que diàriament fa l’equip del forn i també la fidelitat dels clients que diàriament compren en aquest negoci. A més, en aquest sentit, cal recordar que l’abril de l’any passat, la mateixa pastisseria guanyava el premi a la millor mona tradicional de brioix de Catalunya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram