Vins El Safareig

Tast de vins al bar del Centre cívic El Safareig. Foto: Aj. Martorelles

“Un municipi, un tast de la terra de la pansa blanca i tapes de cuina local. Et proposem recórrer la Ruta del Vi DO Alella a través del tast dels seus vins i amb platets de cuina de temporada i de proximitat”, així retraten, des d’Enoturisme DO Alella, l’activitat Enotast. Emmarcat en aquesta interessant i deliciosa proposta, el bar del Centre cívic El Safareig de Martorelles va acollir el passat 2 d’abril un tast de vins de proximitat i conduït pel sommelier Dani Garcia, que va donar a conèixer els vins i el seu lligam amb el territori.

L’encarregat de conduir el tast de vins de proximitat va ser el sommelier Dani Garcia

L’Enotast vol promoure i potenciar els productes de la zona. Valorar la terra. I en el cas de Martorelles, el primer reclam era irresistible: “Tasta la terra de la Pansa Blanca a Martorelles i viu la Ruta del vi DO Alella”. I el segon també estava a l’altura: “Marida els vins dels cellers Raventós d’Alella i la Masia Can Roda amb creacions del Bar el Safareig”. Les creacions del bar del bar del Centre cívic El Safareig van ser la broqueta d’assortiment de formatges amb mel de Tiana i el pinxo de secret ibèric.

L’activitat va ser un èxit i el cicle Enotast continuarà amb noves parades. Així, la penúltima setmana d’abril farà les dues següents: el pròxim dia 22 al Restaurant Can Cassoles, de la Roca del Vallès, i la diada de Sant Jordi al Centre Cívic Can Mestres, d’Òrrius.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram