Moguda Gastronòmica

Banderoles anunciant la Moguda Gastronòmica. Foto: Aj. Santa Perpètua

Els veïns i veïnes de Santa Perpètua fa dies que es llepen els dits. El passat 20 d’octubre va començar la primera edició de la Moguda Gastronòmica, un nou festival culinari organitzat per la Regidoria de Comerç que vol reivindicar i valorar la gastronomia i la restauració perpetuenques.

L’esdeveniment, que s’allargarà fins al 5 de novembre, compta amb la participació d’una vintenta de restauradors locals. Tots ells han preparat propostes culinàries especialment per a l’ocasió, amb productes de proximitat i de temporada a “un preu especial”, tal com destaquen des de l’Ajuntament. Aquestes propostes han estat classificades en quatre categories diferents: Menús Degustació Duo, Cuines d’Arreu, Esmorzars Gastronòmics i Vins.

“Santa Perpètua destaca per la seva riquesa arquitectònica, arqueològica i artística i vol convertir-se també en un punt de trobada dels amants de la gastronomia, situant al mapa la seva àmplia oferta de restauració”, assegura la regidora de Comerç, Laura Oliver.

Amb Ada Parellada

Un dels fets més destacats del programa de la primera edició de la Moguda Gastronòmica ha estat la presència d’Ada Parellada. Aquesta famosa xef va oferir el dia 21 un showcooking a la plaça del Mercat, que es va omplir amb una setantena de persones. Parellada va preparar uns “blinis” de pastís de formatge amb melmelada de carbassa i de botifarra negra i formatge de cabra.

Una altra proposta del programa que ha cridat l’atenció és el concurs de la millor croqueta del Vallès, que se celebrarà aquest dissabte a la plaça de la Vila.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram