Els Pets presentaran avui el seu disc ‘Som’. Foto: TAG

El cap de setmana promet gràcies a les propostes que oferirà a partir d’avui el Teatre Auditori. Dues de les actuacions més esperades seran el concert dels Pets, que han exhaurit entrades, i l’espectacle de bombolles a càrrec de la companyia de Pep Bou.

Amb la intenció de presentar en directe el seu nou disc Som, els Pets pujaran a l’escenari del Teatre Auditori avui a les nou de la nit. El grup ha aconseguit des de fa uns dies esgotar les entrades del seu concert a Granollers, un senyal que evidencia les ganes que té el públic de veure en directe una de les formacions referents en el panorama musical català.

La seva dilatada carrera ha estat el preludi del seu trànsit cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu. D’aquesta manera, la seva nova gira presenta un treball eclèctic i acurat, on els assistents tenen un paper important.

Pel que fa al títol del seu nou àlbum, Som, fa referència a la supervivència del grup, que segueix en actiu després de més de 30 anys damunt dels escenaris. Però també té una lectura política, ja que segons asseguren els membres del grup, vol transmetre la idea de “reafirmació de país”.

ALTRES PROPOSTES
El cap de setmana continuarà demà al Teatre Auditori amb una proposta teatral. En aquest cas, es podrà gaudir de l’obra El preu. La funció, protagonitzada per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom, mostra l’enfrontament entre dues persones i les conseqüències que poden tenir les nostres decisions.

Finalment, diumenge arribarà l’espectacle de bombolles de sabó de Pep Bou. Aquest artista fa més de 40 anys que fascina grans i petits a través d’un llenguatge singular: un teatre poètic i visual farcit de bombolles plenes de llums i ombres.

Després de l’èxit de Clinc!, amb més de 300 actuacions arreu del món, Bou emprèn un nou viatge amb el show Bloop, protagonitzat per un duet ple de comicitat i peripècies que està format pels artistes Eduardo Telletxea i Agustí Sanllehí.