Una imatge virtual del futur tanatori. Foto: Aj. de Montmeló

El nou tanatori de Montmeló està una mica més a prop. Dos anys després que nasqués el projecte, recentment s’ha conegut que l’equipament municipal estarà en funcionament abans de dos anys. Segons com avanci el concurs i l’execució de les obres, això podria ser a finals del 2022 o a principis del 2023.

La inversió total per a aquest projecte serà de cinc milions d’euros. D’aquests, una xifra lleugerament superior als 780.000 es destinaran a la construcció de l’edifici, que s’ha de fer al carrer del Raiguer i ha de tenir uns 400 metres quadrats per acollir dues sales de vetlles, una sala comuna, un oratori amb una capacitat per a unes 80 persones i diversos serveis necessaris per atendre tant els difunts com els seus familiars.

La resta de l’import fins a arribar a la xifra dels cinc milions serà per a la gestió i l’explotació dels serveis funeraris, amb una durada de 40 anys a partir de la seva posada en funcionament.

GESTIÓ DEL CEMENTIRI
L’empresa que resulti guanyadora del concurs (la licitació està en marxa al portal web de Licitació Pública de la Generalitat, on es poden consultar els plecs de clàusules i les condicions del concurs) serà també la responsable de la gestió del cementiri municipal.