Entre divendres i dissabte de la setmana passada la ciutat va tornar a gaudir amb el Sona Mollet, que va omplir de música durant més de 10 hores tant el Mercat Vell com el teatre de Can Gomà. Aquesta quarta edició del festival va oferir, un any més, un cartell de músics de primer nivell en diferents gèneres, com el jazz, el piano i la música de cambra.

El certamen va aconseguir unir intèrprets de renom mundial, com Daahoud Salim, Jasmina Rakovic, Daria Piltyay, Pedro Xavi Torres o Lluc Casares amb noms que s’estan formant a la ciutat, com el Cor Jove de l’Escola Municipal de Música i Dansa i membres de la coral Estoc de Veus.

Tant l’alcalde, Josep Monràs, com la regidora de Cultura, Mercè Pérez, van destacar que en “l’edició d’enguany hi han participat músics excel·lents que encara no havien vingut mai, com el pianista argentí Hugo Schuler o la soprano portuguesa Sofia Pedro”.

El Sona Mollet, un any més, va voler tenir un marcat caràcter solidari i ha donat tots els beneficis obtinguts per la venda d’entrades a la investigació de la leucèmia que impulsa la Fundació Josep Carreras.