Un patinet elèctric circulant per l’illa de vianants. Foto: Ajuntament

Diversos granollerins han deixat clar pel grup de Facebook No ets de Granollers si… que estan farts dels patinets elèctrics que envaeixen el centre de la ciutat. Les principals queixes fan referència a l’alta velocitat que agafen aquests vehicles i a la inseguretat que sent el veïnat que transita per carrers de vianants quan els sent o els veu venir de lluny.

“Estic cansat d’haver de vigilar els patinets mentre camino pel centre de Granollers. No paren de passar a altes velocitats entre la gent. Per què no els multen?”, lamenta un usuari del grup de Facebook, fent referència a la invasió d’aquests vehicles de dues rodes. Una altra veïna es queixa perquè ha d’esquivar els patinets que van per la vorera i es pregunta per què no hi ha una ordenança més estricta al respecte.

El Ple de l’Ajuntament va aprovar el passat mes de febrer, per unanimitat, una regulació dels patinets que els permet circular per l’illa de vianants amb algunes limitacions horàries i a un mínim d’un metre i mig de les façanes i dels vianants.