El Gimnàs Judo de la Llagosta continua aconseguint títols i renom. El passat cap de setmana el judoka llagostenc Daniel Buendía es va proclamar campió de Catalunya absolut en la categoria de menys de 100 quilograms al torneig que va tenir lloc a les Llars Mundet de Barcelona.

Buendía feia dos anys que no competia al més alt nivell, però va poder reaparèixer amb aquest gran triomf que el torna a col·locar entre els principals noms d’aquest esport en l’àmbit català. El llagostenc va aconseguir guanyar tots els seus combats, inclosa la semifinal que va disputar amb el gran favorit, Fran González.

Ara el pròxim repte per Buendía serà la prèvia del Campionat d’Espanya absolut que tindrà lloc a Barcelona del 12 al 13 d’abril d’enguany.