El partit davant el Premià de Dalt. CF Mollet UE

El partit entre el CF Mollet i el CD Premià de Dalt acabava aquest diumenge al Germans Gonzalvo en taules malgrat les intencions locals de guanyar per golejada als maresmencs. La voluntat molletana es va evidenciar sobretot a partir dels primers 20 minuts de joc, que van transcórrer sense massa ensurts. Al minut 21, el davanter Bauli materialitzava la primera ocasió de gol encaixant una voleia a la creueta de la porteria, però el Premià no va trigar en respondre i només 7 minuts després arribava el xut que faria l’empat. En el transcurs de la primera part, Pedrerol, Alberto i Marcelo intentarien el segon per al Mollet, però no hi va haver encert. A la represa els molletans van tornar a l’atac davant d’un Premià rocós i defensiu que va impedir als molletans desplegar el joc. Després d’aquest partit, els del Mollet conserven la tercera plaça amb 40 punts.

L’EC GRANOLLERS, PERD

Menys sort va tenir l’EC Granollers, que segueix en onzena posició després de la derrota 3 a 2 al camp del Palau de Plegamans. Els granollerins jugaran aquesta setmana contra el líder, el Ripollet, i els molletans contra l’Avià, que és cinquè.