Seydou Drame i Ferran Homs

Seydou Drame i Ferran Homs. Foto: Ajuntament de Montornès

Els seus noms són Seydou Drame i Ferran Homs i són dos dels millors cuiners joves de tota Catalunya. Així ho certifiquen dos prestigiosos premis per a gurmets que comencen als fogons en els quals han participat: els Premis Josep Lladonosa i els CatSkills de cuina.

Tots dos són alumnes de segon del cicle de grau mitjà de Cuina i Gastronomia que té lloc a les instal·lacions de l’Institut Marta Mata i l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental, a Montornès. I és la primera vegada que es presenten a un premi d’aquesta mena. Així, Drame, de 23 anys, ha acabat entre els tres primers als III Premis Josep Lladonosa. El seu arròs a banda amb quatre salses i pèsols va ser tot un èxit i els germans Torres ja l’han trucat per treballar al restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona, amb tres estrelles Michelin. Per la seva banda, Homs va aconseguir el bronze del concurs CatSkills a les proves celebrades entre el 18 i el 19 d’abril a l’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram