El col·lectiu Espai Gos ha demanat a l’Ajuntament de Mollet que solucioni les diverses mancances observades als cinc correcans de la ciutat.

Des de fa uns mesos Espai Gos fa un seguiment dels pipicans i una de les principals mancances que ha registrat és que les fonts d’aigua a molts parcs canins no funcionen. Concretament, les zones de gossos de Sant Agustí, Santa Rosa i plaça de la Constitució-Avda. Badalona no tenen aigua. Alguns veïns del municipi s’han queixat d’aquest fet per xarxes socials: “A l’hora de treure el gos hem de sortir amb motxilla d’excursió”, lamenta una molletana.

El col·lectiu també ha posat de manifest que el parc de gossos del Cementiri-Plana Lledó es troba sense bosses de recollida d’excrements als dispensadors; que al pipicà de Sant Agustí-Santa Rosa hi ha un forat al tancat per on es poden escapar els gossos i forats al paviment; que l’espai de plaça de la Constitució-Avda. Badalona està enfangat; que al pipicà de Ca l’Estrada hi ha un banc de sorra a l’entrada del correcà; que l’espai d’esbarjo d’Avda. Tir Olímpic no té il·luminació; i que la porta del correcà del Cementiri no tanca.

D’altra banda, Espai Gos ha exigit que es rectifiquin els consells d’higiene dels pipicans: “Les potes dels gossos no s’han de rentar amb lleixiu diluït”.