Edifici Bora Bora

Les instal·lacions es convertiran en un centre logístic. Foto: Google Maps

L’edifici que en els darrers anys ha estat la casa de la discoteca Bora Bora i que durant tant de temps va acollir l’Eibisi, passarà a la història. I és que el grup immobiliari Scannell Properties, d’origen nord-americà, ha comprat el terreny per construir-hi el seu centre logístic.

Així es confirmava aquest passat cap de setmana en un comunicat que detallava que la companyia preveu instal·lar-se a Montornès al llarg del primer trimestre del 2023. Una localitat triada no pas per atzar, sinó per la seva proximitat amb Barcelona, amb la zona industrial de la comarca i amb l’AP-7, que es convertirà en la segona casa del grup americà a Espanya. I és que, pocs mesos abans d’adquirir aquest espai, Scannell va comprar uns altres terrenys a Santa Perpètua de Mogoda, on pròximament aixecarà un punt de distribució.

Aquesta notícia no ha tardat a córrer i ja ha despertat comentaris diversos entre la ciutadania. “Per una discoteca decent que teníem a la zona i que, a sobre, atreia gent d’altres pobles i ciutats, van i la venen”, lamenta l’Eva Blanchart, una jove de Granollers que freqüentava el local. Una opinió que no comparteix el veí de Palou, Josep Miralles, que celebra la venta del local. “No era més que una font de conflictes i d’incivisme i un lloc on, des de sempre, la droga corria amb molta facilitat”, diu.

Una història polèmica

Cal recordar que, des que Bora Bora va obrir el 2016, la discoteca ha registrat diversos conflictes relacionats amb el consum d’alcohol i drogues, baralles o agressions. Per això els alcaldes de Montornès i Granollers havien arribat a demanar a Interior el tancament del local. I no només això. També s’havia denunciat, diverses vegades, el malestar que la discoteca provocava als veïns de Granollers, tenint en compte que molts joves feien el trajecte a peu entre Bora Bora i l’estació de tren, i que les freqüents trucades a urgències per emergències relacionades amb l’activitat del local bloquejaven les ambulàncies disponibles a l’hospital de la capital vallesana. Igual que passava quan hi havia l’Eibisi.

Un espai, doncs, que sempre ha estat en el punt de mira de molts, fins que els efectes de la pandèmia, amb el tancament de l’oci nocturn, l’han abocat a convertir-se en un espai industrial més, com tots els que hi ha al seu voltant. Un pas que, segons Miralles, “suposarà una millora de la qualitat de vida de tots els vallesans”, però que per a Blanchart “és una pena, perquè era un espai ideal, amb moltes possibilitats i on la majoria de joves de la comarca hem crescut”, conclou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram