puigdomènech

La pastisseria tancava el 10 de gener. Foto: Línia Vallès

La històrica pastisseria Puigdomènech, situada al carrer Sant Roc, tancava el 10 de gener, sense previ avís, després de gairebé 70 anys de trajectòria. Davant la sorpresa que la notícia generava entre la ciutadania i també entre els treballadors, que no estaven al corrent del tancament, la propietària, Montse Puigdomènech, s’ha acabat pronunciant i ha explicat els motius que l’han portat a abaixar la persiana, després d’uns dies de silenci.

Segons ha especificat a través de les xarxes socials, és una decisió “dolorosa, però necessària”. “Tots els nostres productes s’han elaborat sempre a partir de matèries primeres de màxima qualitat, però l’augment dels preus i la dinàmica dels mercats fan que no puguem mantenir aquest compromís”, assenyala. “També la situació econòmica actual fa molt difícil mantenir una empresa d’estructura familiar”, afegeix.

Arran de tot plegat, el negoci ha aplicat un ERO, sumant-se així al carro dels establiments històrics que han tancat darrerament a la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram