Garcia ha agraït la professionalitat als agents. Foto: Twitter (@policiaSPM)

El Jutjat de Sabadell ha acordat el tancament i l’arxivament de la investigació contra nou agents de la Policia Local de Santa Perpètua que tenien una denúncia pel presumpte cobrament indegut de sobresous.

El magistrat ha conclòs que en cap moment s’ha demostrat que els membres del cos policial hagi concorregut en una conducta il·legal ni ha existit cap perjudici econòmic per a l’Ajuntament del municipi.

La causa contra la Policia Local s’ha mantingut oberta durant més de tres anys. El mes de maig, però, la Fiscalia va demanar l’arxivament per la manca de proves fiables de l’acusació. Finalment així ho ha estimat el Jutjat.

Per la seva part, des de l’Ajuntament valoren molt positivament el resultat del procediment judicial. Isabel Garcia, alcaldessa de Santa Perpètua, i Olga Valenzuela, regidora de Seguretat Ciutadana, han mostrat la seva satisfacció pel tancament d’aquesta causa i han volgut agrair a tota la plantilla de la Policia Local la seva professionalitat i el seu compromís amb el servei a la ciutadania durant tot aquest procés que es va iniciar el gener de 2016 i ja ha arribat a la seva fi.