Álamo, exultant després del penal. Foto: Xavier Solanas / BMG

Els vells rockers no moren mai. Vicente Álamo té 40 anys, però abans-d’ahir el porter de Montcada va tornar a justificar la seva fama de mite granollerí aturant un penal al darrer minut que va donar la tercera victòria del curs al Fraikin Granollers contra l’Atlético Valladolid (32-31).

El partit contra els castellans no va ser el millor de la temporada. Amb massa alts i baixos i alternatives en el marcador, cap dels dos equips no va poder imposar el seu ritme i durant el primer temps hi va haver un constant intercanvi de gols que va impossibilitar que cap dels dos equips acumulés una renda superior als tres gols. Una petita remuntada als darrers minuts va fer que el Granollers marxés al descans amb la iniciativa al marcador (17-16).

Tot i això, els de Nacho González van protagonitzar un espectacular retorn després del descans amb un parcial de 0-4 que amenaçava de decantar el partit. El Fraikin va neutralitzar la reacció dels visitants i de mica en mica va capgirar el resultat fins a col·locar-se amb un 31-27. Tot i aquesta renda, l’equip va patir un col·lapse ofensiu i els visitants van començar a retallar distàncies en els darrers cinc minuts. Marc Cañellas va situar el 32-29 a dos minuts per al final, però el Valladolid no es va rendir i va forçar un penal a 17 segons per al final. Dani Dujshebaev va executar però va topar amb la intervenció de Vicente Álamo, que amb la seva novena aturada del matx es va convertir en l’heroi de la tarda.

L’equip gaudirà ara d’uns dies de descans i començarà a preparar el cinquè partit de lliga, dissabte que ve contra el Cangas.