L’inici de partit ha estat prometedor, però un mal segon quart, en el qual el Club Bàsquet Mollet només ha anotat tres punts, ha provocat la derrota dels molletans en la seva estrena a la fase final de la lliga EBA. Els de Josep Maria Marsà han acabat perdent contra el CB Alginet de València (77-58).

En els 10 minuts que del segon parcial, el resultat passaria de ser 11-18 a 31-21. Després de passar pel vestidor la situació no canviaria gaire a favor del CBM, ja que el tercer període també ha estat favorable als valencians. Gairebé més amb el cor que amb el cap (i sense Xavi Assalit, lesionat), l’equip s’ha adjudicat l’últim quart per rebaixar la distància per sota dels 20 punts.

L’equip jugarà demà el segon partit d’aquesta fase contra el Quintanar de Conca (a la una del migdia), que aquest matí ha derrotat l’Arrasate de Guipúscoa (72-58), obligat a guanyar per no quedar despenjat, i tancarà la competició a Salou dissabte a la mateixa hora contra el conjunt basc.