El Fraikin va jugar un gran partit al Pavelló Príncipe Felipe. Foto: FCB

Només queda un dia per a l’inici de temporada, però el Fraikin està preparat. Tot i que el primer equip presenta nombrosos canvis en la seva plantilla, els homes de Carlos Viver han plantat cara a un dels millors equips del món, el vigent campió de Lliga i Europa, el FC Barcelona.

El BM Granollers va caure abans-d’ahir a la Supercopa Asobal (26-23) en una final intensa disputada al Pavelló Príncipe Felipe de Saragossa. Els vallesans van rendir a un altíssim nivell durant tot el partit, tot i que van anar un o dos gols per darrere en el marcador gairebé en tot moment. Quan faltaven 10 minuts per al final, els blaugrana van aconseguir una renda de 4 gols que no deixarien escapar.

El partit va servir per donar els primers minuts en competició oficial a les noves incorporacions del club: Gonzalo Porras, Álvaro Ferrer i els brasilers Henrique Teixeira i César Almeida –qui va ser triat millor porter de la final–.

A PENSAR EN LA LLIGA
Amb el subcampionat a les vitrines, toca pensar en la primera jornada de lliga. El Fraikin s’estrenarà demà al Palau dels Esports contra el Puente Genil a les set de la tarda.

Demà també serà el primer partit oficial de la temporada per al sènior femení. Les noies de José Luis Villanueva debutaran a domicili, en un desplaçament complicat a Barakaldo per jugar contra el Prosetecnisa Zuazo.