El Fraikin va guanyar dimecres a Santander. Foto: L. A. Trapero / BMS

El Fraikin també sap guanyar partits amb èpica. Els de Carlos Viver van donar una lliçó d’orgull i de caràcter competitiu i gràcies a un gol d’Arnau Garcia amb el temps gairebé exhaurit van guanyar abans-d’ahir a Santander contra el BM Sinfín (26-27). Els granollerins són colíders amb 12 punts i un partit més que el Barça.

L’equip va prendre el control del matx al pavelló La Albericia ben aviat, però la diferència no va ser superior als tres gols en cap moment i, de fet, els càntabres van capgirar momentàniament el partit poc abans del descans, però la reacció del BMG va fer que la igualtat es mantingués al final dels primers 30 minuts (11-11).

Figueras i Cabanas, amb 8 i 7 gols respectivament, es van carregar l’equip a les espatlles i, de mica en mica, l’avantatge es va anar consolidant fins a arribar als cinc gols (19-24) quan només faltaven vuit minuts per al final. Però el Sinfín es va contagiar de l’empenta de la seva afició i l’equip de Rodrigo Reñones va aconseguir el que semblava impossible, empatar el matx amb un llançament des de nou metres quan només faltaven vuit segons per a la botzina final. Però el Granollers no havia dit la seva darrera paraula i després del servei central la pilota va arribar a les mans d’Arnau Garcia, que només havia marcat un gol. El lateral no s’ho va pensar i va etzibar un míssil des de més enllà d’onze metres que va sorprendre Makaria i que va fer que tota la banqueta del Fraikin saltés a celebrar la victòria.

A la sala de premsa, Viver va lloar l’actuació dels seus homes, destacant “la maduresa dels darrers segons”. L’equip gaudirà d’uns dies de descans abans de rebre l’Ademar dissabte que ve.