Arnau Garcia llença a porteria durant el partit. Foto: Balonmán Cangas

No va poder ser. El Fraikin Granollers va perdre la seva condició d’invicte dissabte passat a O’Gañatal contra el Cangas (26-21). És la tercera derrota consecutiva de l’equip a Pontevedra.

La clau del partit va estar en la intensitat defensiva dels locals, que van aconseguir minimitzar el potencial ofensiu dels vallesans. De fet, després dels primers 30 minuts, el Fraikin només havia aconseguit vuit gols. Yeray Lamariano, el porter del Cangas, va tenir una gran actuació sota pals.

El jove Arnau Garcia va ser el màxim golejador del partit amb 7 gols, 3 d’ells des del punt de penal, però l’equip va nota la manca d’encert homes com Porras, Moi Blanxart o Ferran Solé i va tornar amb les mans buides.

El Fraikin buscarà retrobar-se amb la victòria demà a dos quarts de 9 del vespre davant l’afició. El rival serà de nou gallec, el Teucro.

DERROTA DEL FEMENÍ
La jornada tampoc va ser positiva per als interessos del sènior femení. Les de José Luis Villanueva van caure dimecres a la pista del Mecalia Guardés (35-21) en un partit avançat de la sisena jornada de la Divisió d’Honor.

Clara Poo va liderar l’ofensiva de les vallesanes amb sis gols, però les gallegues es van mostrar molt superiors i van distanciar-se en el marcador ben aviat (al minut 20 el resultat era de 15 a 6) i no van donar cap opció de remuntada.