La plantilla del CN Caldes, eufòrica als vestidors. Foto: CNC

El CN Caldes va ser l’equip més inspirat de cara a porteria en el derbi de dissabte passat al Municipal Antonio García Robledo i va derrotar el CD La Concòrdia (1-2).

Just abans del primer gol visitant, cap a l’equador de la primer part, Marta Villagrasa havia xutat al pal. Laura Botifoll, però, va aconseguir equilibrar les forces pocs minuts més tard. Les calderines tindrien una ocasió clara abans del descans amb un xut al pal, igual que les locals en la segona meitat. El gol del triomf calderí va arribar quan faltava poc més d’un minut per al final.

Dissabte a les quatre de la tarda l’equip calderí rebrà la visita de l’Atlético Mercadal, mentre que el conjunt de la Llagosta visitarà la pista de l’AECS de l’Hospitalet el mateix dia mitja hora més tard.