La lliga s’ha posat en marxa de nou després del Mundial d’Egipte. Foto: BMG

La reentrada del sènior masculí del Balonmano Granollers a l’ASOBAL després del Mundial d’Egipte va saldar-se amb una victòria abans-d’ahir contra el Benidorm (26-25). Tot i que cap al final de la primera part els blancs van arribar a tenir una renda de quatre gols (12-8 i 14-10), de seguida van veure com els alacantins retallaven distància.

La màxima diferència després del descans va ser un +3 (17-14), però el BMG arribaria a veure’s fins i tot per darrere (21-22). Els d’Antonio Rama, però, serien capaços de reaccionar i gràcies a un gran Antonio García (en atac i en defensa) va poder tornar a donar-li la volta al resultat per lligar la victòria.

Els granollerins jugaran el segon partit de l’any demà a les cinc de la tarda a la pista del Cisne. La setmana que ve, els de Rama també tindran compromís intersetmanal i una jornada el cap de setmana.

LA LLIGA NO DONA TREVA
Qui també afronta un tram intens del calendari és el sènior femení, que ahir va perdre a la pista de l’Elche (26-24) en un partit de la cinquena jornada que es va ajornar fa mesos.

L’equip de Robert Cuesta tancarà la primera setmana de l’any 2021 demà a les cinc de la tarda al Palau d’Esports contra el BM Morvedre, mentre que la setmana que ve tornarà a arribar amb doble cita: dimecres de nou a casa contra el Córdoba (corresponent a la vuitena jornada, ajornat també per casos de coronavirus), mentre que el segon compromís de la segona setmana del mes serà dissabte a la pista del Salud Tenerife.