Nacho Biosca

Nacho Biosca celebrant una aturada. Foto: Twitter (@nachobiosca)

A mitjans de febrer del 2019 Nacho Biosca (Barcelona, 1995) va decidir no renovar el seu contracte amb l’Ademar de Lleó i començar la següent temporada ben lluny, a Suïssa. Allà l’esperava el Kadetten Schaffhaussen, el rival del BM Granollers a la segona ronda de la Lliga Europea EHF.

Nacho Biosca va ser un mur al partit de tornada d’aquesta eliminatòria jugat dimarts, al Palau d’Esports de Granollers, amb set aturades a la segona part. La més espectacular, impedint a mà canviada una vaselina després de fer un esprint per tornar a la porteria. Hauria estat el 27-30 amb poc més de tres minuts per jugar-se.

El porter barceloní, format a les categories inferiors del Barça, va ser un malson per als locals, que durant uns moments, molt puntuals, van somiar a remuntar el 36-33 de l’anada. Per exemple, quan, amb 14-16, Biosca va impedir el cinquè gol consecutiu d’Esteban Salinas. Jonas Schelker, Nik Tominec, Joan Cañellas i companyia van acumular un parcial definitiu de 6-11 per al 20-27. El BM Granollers es va acomiadar de l’EHF i d’Europa aquesta temporada amb una derrota per 27-32 i donant una bona imatge.

Demà el conjunt d’Antonio Rama  torna a competir, en aquest cas a la Lliga Asobal. Visitarà el BM Cangas.