García Reneses i l’alcalde molletà, Josep Monràs. Foto: Aj. de Mollet

L’Ajuntament de Mollet i la Fundació Aíto García Reneses van presentar, divendres passat, el projecte Posa’t al dia, forma’t en l’esport, un iniciativa formativa online i gratuïta pensada per a esportistes de diferents disciplines. Les sessions giraran entorn a la gestió de les emocions d’un club en temps de pandèmia, nutrició i dietètica a l’esport, la gestió esportiva o la possibilitat de millorar aspectes tècnics per als entrenadors.

L’alcalde, Josep Monràs, va destacar el tarannà formador del veterà tècnic madrileny, i va convidar tots els esportistes (no només els que viuen a la ciutat) a participar-hi per “donar un impuls a les seves carreres esportives”.

García Reneses, per la seva banda, va dir que està “encantat de seguir caminant de la mà amb l’Ajuntament (la seva relació es remunta al 2017)” i va assegurar que l’esport “no només és competició, també és formació, també són valors i també és integració social”. Les inscripcions a les sessions es poden fer al portal web de la Fundació.