La foto de família dels vencedors. Foto: Circuit

Vuitena victòria de l’equip d’Eduard Català a les 24 Hores de Motociclisme de Catalunya. L’escuderia Kawasaki Català Aclam va ser la vencedora de l’edició d’enguany de la prova de resistència de casa nostra, disputada entre les 12 del migdia de dissabte passat i les 12 del migdia de l’endemà.

Durant bona part de les 24 Hores, els vencedors estarien en un frec a frec amb el conjunt francès Team BMD Performance (guanyador de la darrera edició, la del 2019), però una caiguda dels gals i del FR Moto va fer que l’escuderia de Català prengués la iniciativa sota els focus del Circuit, ja ben entrada la nit, i que no cedís la primera plaça fins que va caure la bandera de quadres.

El conjunt de Molins de Rei, doncs, torna a escriure el seu nom a la història de la prova i va pujar al podi acompanyat del CMA 64 – YAM 65 – Tech System (una altra de les 19 escuderies franceses participants) i dels sabadellencs Box 69 Racing, que van escalar fins a la tercera posició en les últimes hores de la prova.