Imatges com aquesta es van veure repetidament diumenge passat. Foto: Granollers Cup

Després de quatre dies intensos, el Palau d’Esports de Granollers va ser l’escenari de les finals i de la cloenda de l’edició d’enguany de la Granollers Cup durant tot el dia de diumenge passat. Des de dos quarts d’una del migdia, el recinte va anar acollint els partits decisius alevins, infantils, cadets, juvenils i júniors.

L’edició d’enguany va ser una de les més repartides: va haver-hi vuit campions diferents en les 10 categories. Només el BM Granollers (campió cadet, juvenil i júnior masculí) va pujar al podi més d’un cop.

Els nois del Laietà de Barcelona i les noies del Béziers de França van ser els campions alevins. El Laietà va derrotar l’Egara per 24-12 en el partit decisiu, mentre que les occitanes van guanyar el BM per 11-9.

El Club Handbol Palautordera i la selecció catalana femenina serien els dos triomfadors infantils de la Granollers Cup. El conjunt de Santa Maria de Palautordera va aconseguir un triomf ajustat a la final contra el BM la Roca (20-18), mentre que el combinat de Catalunya obtindria un triomf clar contra el Byasen de Noruega (17-7).

La categoria cadet va coronar el BMG i l’HC Puig d’en Valls. Els granollerins van aconseguir derrotar un combinat de jugadors de la resta del país per 25-13, mentre que les jugadores de Santa Eulària des Riu hauria de suar més per derrotar el conjunt de Sant Pere de Ribes (16-12).

En el segon esglaó més gran, ordenat per edat, els dos triomfs serien per a equips de la comarca, el BMG i el BM la Roca. La final juvenil masculina, a més, va deixar un enfrontament entre els dos equips del club. El juvenil A va guanyar per 15-23. Més ajustat, en canvi, va ser el triomf de les roqueroles, que van aconseguir imposar-se en el derbi vallesà contra el BMG (14-12).

Per últim, pel que fa als júniors (esportistes que estan a punt de fer el salt a la categoria sènior), el masculí del BMG va aconseguir guanyar un altre derbi vallesà, en aquest cas contra l’Handbol Parets (19-13), mentre que la final femenina va ser el matx que es va decidir per una diferència de gols menor; el BM Esparreguera aconseguiria el seu únic triomf a la Granollers Cup després de 17-16 aconseguit contra el CH Sant Llorenç.