La cerimònia d’obertura de l’edició de l’any passat. Foto: GC

La comarca segueix patint baixes en algunes de les seves competicions esportives més emblemàtiques. La darrera cita que ha anunciat la seva suspensió per culpa del coronavirus és la Granollers Cup, cosa que s’ha anunciat aquest matí. L’edició d’aquest estiu d’un dels campionats d’handbol base més importants d’Europa s’havia de jugar entre els dies 24 i 28 de juny.

Els organitzadors, però, han deixat oberta la possibilitat “d’obrir un període de reflexió i anàlisi per valorar la possibilitat de fer-ne una edició extraordinària al llarg dels propers mesos”, de manera que la porta no s’ha tancat definitivament.

COMPETICIÓ CONSOLIDADA
L’any passat, sense anar més lluny, la Cup va reunir 320 equips de diferents categories i nacionalitats (Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Croàcia, Dinamarca o Egipte, entre moltes altres) que van jugar centenars de partits a Granollers, les Franqueses, Canovelles i Vilanova.

Més enllà de ser una competició de primer ordre, la Granollers Cup s’ha convertit, al llarg de les seves 21 edicions, en un espai on es barregen cultures, creences i que fa servir l’esport com a element d’unió i de cohesió.