Molletans i granollerins van empatar a un gol. Foto: ECG

El passat diumenge 22, UE Mollet i EC Granollers van empatar (1-1) en el derbi futbolístic del Vallès Oriental.

El 9 granollerí Diego Novo va avançar els visitants des del punt de penal 3 minuts després de la represa, però al minut 84 els locals van aconseguir igualar el marcador i sumar un punt gràcies a una diana de Dani Valero ‘Peke’.

Aquest resultat ha servit per estrènyer encara més les primeres posicions al grup 1 de Primera Catalana, ja que el Manresa ha empatat a punts amb els vallesans al capdavant de la classificació. A més, el pròxim partit dels homes de Raul Matito serà una visita del Júpiter, tercer classificat amb dos punts menys que els granollerins. Per la seva banda, el Mollet viatjarà a Salt per enfrontar-se al filial del Girona.

Per últim, la UD Molletense va trencar una ratxa de dues victòries consecutives perdent contra la Gramanet (3-0). Els d’Antoni Filgaira no van crear perill en cap moment, i es van trobar amb un rival que va veure porteria en tres de les cinc accions de perill de les que va disposar. La derrota deixa la Molletense un punt per sobre de la promoció de descens, i dóna una enorme importància al partit del cap de setmana contra el Tecnofutbol.