La derrota fa que els vallesans caiguin a la sisena posició. Foto: ECG

Els tres punts es van quedar a la Bòbila. L’EC Granollers va tornar a casa amb les mans buides en el partit contra el CF Gavà de dimecres passat (1-0). Un gol d’Albert Cazorla al minut 48 de partit va donar la victòria als homes de Juanma Pons, que ara són segons, en el millor partit de la jornada intersetmanal de Tercera. El Granollers cau fins a la sisena posició, però és a només un punt de la zona de playoff.

La primera part va ser molt igualada, amb alternatives per als dos equips, tot i que l’oportunitat més clara d’aquest període va ser per als del Baix Llobregat. Després d’una gran jugada individual, Alex Cano va provar la rematada contra la porteria de Jose Ortega, però el xut del migcampista gavanenc no va anar entre pals.

Al minut 1 de la represa el mateix Cano va posar a prova Ortega, que va evitar el primer gol del Gavà. Dos minuts després, el porter santboià no va poder evitar la rematada a boca de canó de Cazorla que avançava els locals.

Albert Garcia va fer entrar Bauli i Gerard Font per buscar l’empat, però els gavanencs van replegar-se per defensar la seva renda i malgrat l’expulsió d’Iu Ranera van saber patir per endur-se la victòria.

La competició no s’atura i diumenge al migdia els homes d’Albert Garcia rebran el CD Masnou al Municipal del carrer Girona. Els maresmencs ocupen la divuitena posició.