Gil i Dot lluiten per la pilota. Foto: Àngel Garreta / CEE

El 2016 no ha començat de la millor manera per l’EC Granollers, que va perdre el primer partit de l’any diumenge contra l’Europa (2-3), de manera que els homes d’Albert Garcia lluitaran per aconseguir la primera victòria d’enguany demà passat al migdia al Municipal del carrer Girona contra el cuer, el CF Peralada.

El conjunt vallesà ocupa la cinquena posició, fora de la zona del play-off d’ascens a Segona B, després de la derrota que va patir contra els barcelonins. Malgrat perdre els tres punts, l’equip va veure com el mitjapunta Àlex Gil tornava a vestir-se de curt després de dos mesos fora dels terrenys de joc per culpa d’una lesió muscular. Precisament Gil va ser un dels grans protagonistes del primer gol granollerí, en prolongar d’esperó una passada de Gerard Font que va habilitar Didi per superar Gianni. Vuit minuts més tard, al minut 33 de partit, Pedro Bilbao va aprofitar una passada al segon pal per ampliar encara més l’avantatge del Granollers.

El tècnic visitant Albert Poch va donar entrada a Poves i David López al descans i al minut 47 el mateix Poves va aconseguir retallar distàncies amb un xut creuat. Després d’uns minuts de tranquil·litat, els barcelonins van aconseguir l’empat al minut 83 amb un cop de cap d’Àlex Cano al segon pal després d’un córner. La remuntada dels escapulats es va completar quatre minuts després gràcies a un gol d’Abel Rita després d’una acció col·lectiva.