Estat de la gespa poc abans de començar el partit a la Jonquera. Foto: UEJ

Una jornada per oblidar. El cap de setmana passat els principals equips de futbol de la comarca van punxar en una jornada marcada per la pluja. El líder indiscutible, l’EC Granollers, va empatar a dos al camp de l’Escala, mentre que la UD Molletense va caure a casa amb l’Horta per 0 gols a 3. Per la seva banda, el CF Mollet no va poder jugar el seu partit contra la Jonquera diumenge passat, a causa de la forta pluja que va caure a la localitat empordanesa.

Tot i l’empat a l’Empordà, el Granollers segueix liderant la classificació amb 29 punts. L’enfrontament contra l’Escala, que fins al minut 80 semblava que cauria a favor dels vallesans, no va acabar bé pel Granollers. Fins a aquell minut els de Matito anaven per davant al marcador (1-2), però Casagran va poder empatar per a l’Escala.

D’altra banda la Molletense va caure a casa per 0 a 3 davant la UA Horta dissabte passat. Els barcelonins no van donar opcions als molletans en un partit que va estar condicionat per la pluja i el delicat estat de la gespa. La Molletense, amb aquest resultat, cau a la tretzena posició amb 17 punts.

En el cas del CF Mollet, el seu partit contra la Jonquera va quedar suspès després dels grans aiguats que van caure. Amb un partit menys, el Mollet és ara dotzè a la competició regular.

Aquest cap de setmana, pont de la Constitució, la lliga descansarà i tornarà el pròxim 13 de desembre, on el Granollers rebrà la Grama a casa, mentre que la Molletense s’enfrontarà al Vic i el Mollet jugarà amb el Sants.