L’argentonina Abril Conesa, eufòrica al podi. Foto: CNG

Els sincronistes del CN Granollers i del CN les Franqueses van ser alguns dels grans protagonistes del French Open, celebrat a París durant el cap de setmana passat. Abril Conesa, Txell Mas, Pau Ribes i Cecília Jiménez van ser les quatre figures que van aconseguir medalles en aquesta prova, la primera de les Sèries Mundials de la Federació Internacional de Natació (FINA), representant la selecció espanyola.

Conesa, del CNG, i Jiménez i Mas, del conjunt franquesí, van aconseguir la medalla d’or en Highlights gràcies a la seva rutina conjunta amb la música amb un dels temes més mítics d’AC-DC, Thunderstruck.

El botí de medalles per a la delegació espanyola a la capital francesa va completar-se amb les medalles de plata de Pau Ribes, que va aconseguir-ne dues: una amb Berta Ferreras (en la modalitat de duet mixt lliure) i l’altra amb Emma García (en duet mixt tècnic).

El combinat entrenat per la japonesa Mayu Fujiki fa un bon balanç d’aquesta prova, on també va brillar Ona Carbonell (que reapareixia en la competició després del Mundial de Budapest de l’any passat). La gran cita de la sincronitzada del 2019, però, serà el Campionat del Món que es disputarà a Gwangju (Corea del Sud) durant el mes de juliol.