L’equip rep el trofeu de guanyador de la Supercopa. Foto: Jaime PG

La primera victòria de la temporada ha significat la consecució d’un títol. El KH-7 Granollers va coronar-se campió de la seva quarta Supercopa de Catalunya abans-d’ahir a Sant Feliu de Llobregat contra l’Amposta (29-25).

El Granollers va començar el partit un pèl fred i les del Montsià van aprofitar per aconseguir una renda inicial favorable que les granollerines van aconseguir retallar per marxar al descans amb un avantatge de sis gols (16-10).

Les de José Luis Villanueva van voler sentenciar el partit per la via ràpida després de la pausa i la renda va augmentar a nou gols ben aviat, però un canvi de sistema de l’Amposta va fer que el Granollers només guanyés per quatre quan faltaven tres minuts per al final. Tot i això, l’equip va mantenir el cap fred i va saber gestionar el seu avantatge en els darrers instants.

L’equip voldrà aprofitar les bones sensacions després de conquerir la Supercopa en el partit de demà de la Liga Loterías a dos quarts de vuit del vespre a la pista del Canyamelar de València. Les de José Luis Villanueva ocupen l’última posició de la taula i encara no han guanyat cap partit.

SEGON DERBI PERDUT
No va poder ser. El Fraikin va donar la cara contra el Barça, però no va poder derrotar els de Xavi Pascual (30-25).

Els granollerins es van veure sorpresos per un inici de partit abassegador dels blaugrana i, en part també per les aturades de Ristovski, van veure com el Barça marxava de sis. Però els de Carlos Viver no es van rendir i de la mà d’un Adrià Figueras molt motivat van aconseguir un parcial de 2 a 7 que va restablir l’equilibri. Els equips van marxar al descans empatats a 14.

Els blaugrana van canviar el porter a la segona meitat i l’actuació de l’exgranollerí Gonzalo Pérez de Vargas va ser decisiva. El Fraikin va topar amb el porter de Toledo en 12 ocasions i cap a la meitat del segon temps el partit es va decantar a favor dels barcelonistes.

Ara toca pensar en l’ASOBAL i, després de la derrota contra l’Ademar de la setmana passada, els de Carlos Viver voldran retrobar sensacions i tornar a puntuar en la visita de demà al Bidasoa d’Irún.

CIUTAT DE GRANOLLERS
Per altra banda, avui a les 4 de la tarda, l’Ajuntament serà l’escenari de la presentació de la 27a edició del Torneig Internacional Ciutat de Granollers. El partit, que es jugarà el dia 4 de novembre, enfrontarà el primer equip masculí contra el campió suís, el Kadetten Schaffhausen.