L’equip començarà l’any a casa contra l’Europa. Foto: ECG

Malgrat que l’equip s’ha acomiadat d’aquest any amb derrota, l’afició de l’EC Granollers trigarà en oblidar aquest any, el de l’ascens de categoria.

Els d’Albert Garcia van visitar el Municipal Sagnier del Prat el passat 19 de desembre, on van caure contra el líder de la Tercera Divisió (2-0). El partit es va posar ben aviat de cara per als locals, que van aconseguir el primer gol de la tarda al minut 2 gràcies a una rematada a boca de canó de Rosillo.

El gol va esperonar els locals, que van amenaçar encara més la porteria de José Ortega. El seu home-gol, Sascha, va gaudir de dues ocasions clares abans de la primera mitja hora de joc. El Granollers va despertar cap al minut 30 i Didi va estar a punt d’empatar amb un xut creuat des de l’interior de l’àrea. A cinc minuts per al final, Gerard va xutar per sobre de la porteria de Toni Teixeira.

L’inici de la segona part va tornar a coincidir amb una fase de domini dels potablava. Javi Lara i Jordi Sánchez tornaven a generar perill, però el partit podia haver canviat si l’àrbitre hagués xiulat penal en una caiguda de Roger dins l’àrea al minut 60.

Però el Prat no va perdonar. Jordi Sánchez va recuperar la pilota en una mala sortida dels granollerins i va superar Ortega amb un xut ras.

L’equip ha gaudit d’uns dies de descans i ja està a punt per competir. Els d’Albert Garcia disputaran la dinovena jornada de lliga diumenge al Municipal del carrer Girona contra l’Europa.