Amb l’empat a Avià, el Granollers consolida el seu lideratge. Foto: ECG

La darrera jornada de la primera volta es va tancar amb dos empats i una derrota per als equips vallesans.

El Granollers va aconseguir un empat (1-1) en la seva visita a l’Avià. L’equip de Raul Matito es va avançar amb un gol de Diego Novo al minut 25 de la primera part, però els berguedans van igualar el marcador al minut 12 de la represa. El punt, però, és millor després que el Júpiter caigués a l’estadi de l’Escala (2-0), ja que ara el Granollers és líder amb tres punts d’avantatge. Dissabte visitarà el CE Farners, de la part baixa de la taula.

Per la seva banda, la UD Molletense encadena la tercera derrota consecutiva i està empatada a punts amb la UE La Jonquera en la plaça de possible descens. Els d’Antoni Filgaira, expulsat al minut 60, van caure contra el Girona (1-4) i busquen una victòria per començar a escalar posicions. El pròxim rival que jugarà al Municipal Zona Sud és el CE Banyoles, que es troba en zona de descens.

Per últim, la UE Mollet va empatar (2-2) al Municipal de Sant Adrià del Besòs en la seva visita a la Grama. Els homes d’Albert Cámara van veure com els colomencs empataven al minut 89. El punt els ajuda a no perdre de vista els llocs de la part alta de la classificació. La propera jornada els molletans visiten el CE Tecnofutbol, buscant una victòria que els permeti seguir amb opcions de pujar de categoria.