Márquez lluita contra dos defenses aragonesos. Foto: Xavier Solanas / BMG

Triomf pírric. El Fraikin Granollers va resoldre abans-d’ahir la visita del Bada Huesca amb una victòria (33-31) que dóna moral a l’equip de cara al calendari que hauran d’afrontar en els pròxims dies: entre demà i diumenge de la setmana que ve, els de Carlos Viver jugaran dos partits d’ASOBAL i l’anada dels quarts de final de la Copa EHF.

Henrique Teixeira i Ferran Solé van ser els referents ofensius de l’equip contra un Huesca que es presentava al Palau d’Esports amb un vell conegut de l’afició sota pals, Dimitrije Pejanovic. La primera meitat va ser tremendament igualada i cap dels dos equips va gaudir d’una renda superior als dos gols i el resultat al descans era d’empat a 14.

L’inici de la segona part va ser molt més esperançador. Els vallesans van obrir escletxa gràcies a un gran parcial inicial i tot i que els visitants van intentar reaccionar, Teixeira va sentenciar el partit a 20 segons per al final.

JOANA CAPDEVILA ES RETIRA
L’actualitat del primer equip femení se centra en el nom propi de Joana Capdevila. Si el dia 31 de març Salva Puig va anunciar que plegarà al final d’aquesta temporada, avui serà el torn de la capitana del primer equip femení.

Capdevila anunciarà la seva retirada aquesta tarda en una roda de premsa després de 10 temporades al club. El president i Robert Cuesta l’acompanyaran en la seva compareixença.