Gassama llença a porteria. Foto: Alberto Azcárate / ABGJ

Objectiu complert. Abans-d’ahir a la tarda el BM Granollers va aconseguir la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei després de superar amb auoritat el Juanfersa Gijón (20-32).

Malgrat la diferència en el marcador, el de dimecres no havia de ser un enfrontament fàcil. A partit únic, a domicili i sense Arnau Garcia, Adrià Pérez i Marc Garcia i amb altres jugadors amb problemes físics, de manera que els vallesans van haver de fer un esforç extra. Els asturians, però, van reservar molts dels seus habituals titulars i el Fraikin va aprofitar per distanciar-se en el marcador des dels primers moments del partit.

El Granollers va situar-se al capdavant en el marcador des del primer minut i el resultat al descans era de 8-15. La segona part va continuar amb la mateixa dinàmica, amb un Fraikin molt superior que veia porteria amb relativa facilitat. El pivot Adrià Figueras, amb 7 dianes, va ser el màxim golejador del partit.

Els quarts de final se sortejaran demà. A banda dels vallesans, al bombo hi haurà el Cangas, el Benidorm, el Naturhouse La Rioja, el Barça, l’Ademar de Lleó, l’Anaitasuna i el Villa de Aranda.

Ara els homes de Carlos Viver gaudiran d’uns dies de descans durant les festes. El primer partit que jugaran els granollerins l’any 2016 serà un amistós contra el BM La Roca.