Ferran Solé fa un llançament a porteria. Foto: Xavier Solanas / BMG

El Fraikin Granollers no va poder derrotar el campió d’Europa. Els de Carlos Viver van esforçar-se de valent però van perdre contra el Barça (27-34) en el partit d’anada dels quarts de la Copa. Els vallesans han perdut els quatre partits que han jugat contra els blaugrana aquest curs (Supercopa d’Espanya, de Catalunya i el partit de la primera volta a la lliga ASOBAL) i hauran de remuntar demà a Barcelona si volen jugar la Final Four.

Els de Carlos Viver van saltar a la pista sense complexos i el públic va poder gaudir d’un intercanvi de gols durant els primers 20 minuts. Un parcial de 2-6 favorable als visitants els va donar el primer avantatge significatiu, però el Fraikin va reaccionar i amb tres gols en un tres i no res va situar el 13-17 al descans.

L’actuació del porter Daniel Saric a la segona part va ser decisiva perquè els blaugrana gaudissin sempre d’una renda d’entre cinc i set gols que els vallesans no van poder remuntar.

Només quatre dies després de la tornada de Copa, l’equip haurà d’afrontar la vint-i-unena jornada de la lliga ASOBAL. El Frigoríficos Morrazo de Cangas. El Granollers buscarà una victòria que li permeti consolidar la tercera plaça i no despenjar-se del Naturhouse La Rioja. Els gallecs són sisens amb 24 punts i estan immersos en la lluita per ser a la Copa EHF la temporada que ve.