Marc Garcia celebra un gol abans-d’ahir. Foto: Xavier Solanas / BMG

Victòria a la lliga i a pensar en Europa. El Fraikin Granollers va aconseguir dos punts abans-d’ahir contra el BM Aragó (30-25) que consoliden l’equip de Carlos Viver a la tercera posició de l’ASOBAL. Els aragonesos van plantar cara durant els primers quinze minuts, però l’equip va aconseguir un parcial que va trencar el partit abans del descans. A la segona meitat els vallesans van arribar a gaudir d’una renda favorable d’onze gols (27-16), que els visitants van aconseguir maquillar en els darrers minuts.

Demà a les 5 de la tarda l’equip disputarà la tercera jornada de la Copa EHF (la segona a domicili de manera consecutiva) a la pista de l’SC Magdeburg alemany. Els saxons són els líders del grup A i han guanyat els dos partits que han jugat, mentre que el Fraikin ocupa el segon lloc després de sumar la primera victòria dissabte passat contra l’Aalborg a Dinamarca.

EL FEMENÍ, A SANT SEBASTIÀ
Per la seva banda, el sènior femení jugarà contra el segon classificat, el Bera Bera donostiarra demà a les 6 de la tarda al pavelló de Bidebieta.

Les jugadores de José Luis Villanueva afrontaran un dels partits més exigents de la segona volta sense cap pressió i amb la moral pels núvols després de la victòria que van aconseguir fa dues setmanes contra el Canyamelar al Palau d’Esports.