Álex Márquez supera el lateral Calderón. Foto: Xavier Solanas / BMG

El BM Granollers no va tenir opcions de lluitar per aixecar la Copa EHF a Nantes, però va tornar de França amb la tercera posició a la competició després de derrotar el Chambéry Savoie a la final de consolació (21-25) i va oblidar la competició europea abans-d’ahir guanyant contra el Go Fit Sinfín (36-28). Gràcies a aquest resultat els vallesans recuperen la tercera posició a la lliga ASOBAL.

El partit va ser un monòleg del Fraikin, que no va notar el cansament acumulat dels partits del cap de setmana passat. L’equip va funcionar com un rellotge i va prendre la iniciativa en el marcador des del primer minut. Els de Carlos Viver van gaudir d’una renda que oscil·lava entre els tres i els cinc gols en tot moment al primer temps, però van marxar al descans guanyant només per tres gols (16-13). Tot i que els càntabres no es van donar per vençuts, a partir del minut 15 del segon temps l’equip va recuperar el control del partit i va començar a augmentar la renda un altre cop, fins a arribar als vuit gols del resultat final. L’extrem Ferran Solé, amb 8 gols en 10 llançaments, va ser el millor jugador del Fraikin i del partit.

EL FEMENÍ REP EL ROCASA
Per la seva banda, el sènior femení s’acomiadarà del curs al Palau d’Esports rebent la visita del segon classificat, el Rocasa de Gran Canària, que es juga el títol juntament amb el Bera Bera.